Και το Disgaea 5 ετοιμάζεται για τις δυτικές αγορές

0

Η NIS America ανακοίνωσε ότι θα φέρει το Disgaea 5 σε Βόρειο Αμερική και Ευρώπη, με την ονομασία Disgaea 5: Alliance Of Vengeance.

Ο τίτλος ετοιμάζεται για το PS4 και μπορείτε να τον περιμένετε προς το τέλος του 2015.

Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του Killia, ενός νεαρού δαίμονα που στέκεται εμπόδιο στον Void Dark και στα σχέδιά του να κατακτήσει τους άπειρους “υποκόσμους”. Στο νέο μέλος της σειράς η σχέση του χαρακτήρα με άλλους ανοίγει το δρόμο σε Alliance Attacks. Την εμφάνισή του κάνει και το Revenge Mode, που βελτιώνει τα στατιστικά των χαρακτήρων όταν “τα παίρνουν” για το ότι οι σύμμαχοί τους έχουν μετατραπεί σε κλοτσοσκούφι.

Υπομονή μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή λοιπόν.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions