Η Valve αφαιρεί το Hatred από το Steam Greenlight

0

Λίγες μόνο ώρες κατάφερε να παραμείνει στο Steam Greenlight το Hatred της Destructive Creations με τη Valve να αφαιρεί τον τίτλο λέγοντας πως δεν είναι διατεθειμένη να αναλάβει τη διανομή του. Ο λόγος δεν είναι ξεκάθαρος αλλά εικάζεται πως οι πρώτες αρνητικές αντιδράσεις του κοινού (που κάνουν λόγο για υπερβολική βια στον τίτλο και ρατσιστική συμπεριφορά κατά μεταναστών από τους developers στην Πολωνία ) έφεραν τη ρήξη. Οι άνθρωποι της Destructive Creations απέφυγαν τις βαριές κουβέντες, λέγοντας πως σέβονται την απόφαση μιας και η Vavle έχει ξεκάθαρα δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο.

Δεν παρέλειψαν βέβαια να αναφέρουν πως τις λίγες ώρες που ο τίτλος έμεινε διαθέσιμος στο Steam Greenlight για ψηφοφορία, συγκέντρωσε 13,184 θετικές ψήφους. Το “κατέβασμα” του τίτλου πάντως δεν θα επηρεάσει την κυκλοφορία του που αναμένεται κανονικά το δεύτερο τρίμηνο του 2015 ενώ η Destructive Creations δεσμεύτηκε να ξεκινήσει νωρίτερα τις προπαραγγελίες.

Το παρακάτω trailer έρχεται λίγες ώρες μετά την απόσυρση του τίτλου.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions