Έρχεται και στη Δύση το Steins;Gate, για PS3 και PS Vita

0

Εντός του 2015 θα φτάσει σε Βόρειο Αμερική και Ευρώπη το Steins’Gate. Ο τίτλος των PS3 και PS Vita αναπτύχθηκε από την Mages και τη Science Adventure Team της 5pb και τη δυτική διανομή έχει αναλάβει η PQube.

Πρόκειται για visual novel που ξεχώρισε και τα μάτια του περιοδικού Famitsu. Οι παίκτες “μπλέκουν”  με μια ομάδα μαθητών που βρίσκουν τρόπο να αλλάξουν το παρελθόν με την αποστολή…SMS. Φυσικά τα πράγματα πάνε στραβά και τελικά ανακαλύπτουν συνωμοσία που σχετίζεται με επιταχυντή σωματιδίων.

Στην πράξη ο παίκτης δέχεται τηλεφωνήματα και μηνύματα, αποφασίζει αν και πως θα απαντήσει και…αντιμετωπίζει τις συνέπειες.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions