Hyperdimension Neptunia Re;Birth 2: Μικρή καθυστέρηση και ανακοίνωση συλλεκτικής έκδοσης

0

Αλλάζουν ελαφρώς τα σχέδια της Idea Factory, τουλάχιστον για την ευρωπαϊκή αγορά. Ενώ λοιπόν το Hyperdimension Neptunia Re;Birth 2 θα κυκλοφορήσει στη Βόρειο Αμερική στις 27 Ιανουαρίου, η Ευρώπη δεν θα περιμένει μόνο μια μέρα (για τις 28 Ιανουαρίου) αλλά, ανάλογα με την περίπτωση, μία εβδομάδα με 10 μέρες παραπάνω. Πιο συγκεκριμένα ο τίτλος του PS Vita θα φτάσει σε κανονικά ράφια στις 6 Φεβρουαρίου, αλλά θα είναι διαθέσιμος ψηφιακά από τις 11 Φεβρουαρίου.

Κατά τα άλλα ανακοινώθηκε ότι τόσο η Βόρειος Αμερική όσο και η Ευρώπη θα λάβουν, πέραν της κανονικής, και μια συλλεκτική έκδοση.

Αυτή θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Αντίτυπο του παιχνιδιού
  • Ημερολόγιο γραφείου “Nepgear’s Memories” 2015
  • “Sister’s Melodies” Soundtrack CD
  • Collector’s Box
  • Αναστρέψιμο εξώφυλλο

 

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions