Ashen Rift: Horror FPS με έναν άνδρα κι έναν σκύλο

0

Το Ashen Rift δεν εμφανίζεται πρώτη φορά. Αλλά τώρα…it’s (less) personal. Ο δημιουργός του, Barry Collins, επιστρέφει αλλά με πολλούς να τον βοηθούν αυτή τη φορά, αφού στηρίζεται από την Pyroclastic Entertainment. Με αυτό ως αφορμή, και την εμφανή διαφορά στον τεχνικό τομέα, επιστρέφει στο Kickstarter μήπως του γίνει το χατίρι, έστω και με τη δεύτερη.

Ο τίτλος αναπτύσσεται για Windows, OS X, Linux αλλά και PS4. Ο παίκτης ελέγχει τον πρωταγωνιστή σε αφιλόξενο κόσμο, ενώ το pitbull που τον συνοδεύει δέχεται μεν εντολές αλλά κατά τα άλλα λειτουργεί με βάση τη δική του τεχνητή νοημοσύνη. Χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση προμηθειών και πυρομαχικών, ενώ οι παγίδες είναι συχνά προτιμότερες από τα πυροβόλα όπλα που μπορούν να τραβήξουν και την προσοχή εχθρών.

Δείτε το σχετικό video:

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions