Φρέσκο multiplayer content για το The Last Of Us: Remastered

0

Η Naughty Dog θυμήθηκε το multiplayer mode του The Last Of Us: Remastered και φέρνει από σήμερα νέο περιεχόμενο σε μικρές τιμές. Μπορείτε να τα βρείτε παρακάτω. Το περιεχόμενο θα γίνει διαθέσιμο με την κλασική ανανέωση του store εντός της ημέρας.

  • Νέα takedown animations – 0,99 ευρώ έκαστο
  • Tactical Weapons Bundle – 2,99 ευρώ: Tactical Shotgun, Burst Pistol, Frontier Rifle, Crossbow (0,99 ευρώ έκαστο σε περίπτωση ξεχωριστής αγοράς)
  • Risk Management Survival Skills Bundle – 3,99 ευρώ: Skills για μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης και δωρεάν health pack όταν η ενέργειά σας πέσει κάτω από τη μέση και δεν διαθέτετε άλλο
  • Misfit Head Item Bundle – 6,99 ευρώ: Viking Hat, Plague Mask, Smiley Mask, Outlaw Mask, Ski Goggles, Broken Gas Mask, Ballistic Helmet, Urban Camo Helmet
  • Gestures Pack 2 – 0,99 ευρώ: “Dust Myself Off”, Evil Laugh, “Game Over”, Intimidation
  • Gestures Pack 3 – 0,99 ευρώ: “You’re Done”, “Combat Formation”, “Stretch”, “I’m Watching You”

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions