Ανακοινώθηκε το Severed για το PS Vita

0

Η Drinkbox Studios, που έγινε γνωστή από το Guacamelee!, επανέρχεται με το Severed, το οποίο και ετοιμάζει για PS Vita. Στον νέο τίτλο ελέγχετε ηρωίδα που κραδαίνει ένα ζωντανό σπαθί ενώ αποκτά διάφορες ιδιότητες φορώντας totem.

Η σειρά με την οποία αντιμετωπίζετε boss fights ορίζουν τη διαθεσιμότητα των ικανοτήτων άρα και την πορεία στον ίδιο τον κόσμο. Υπάρχουν ικανότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Επιπλέον όταν στριμώξετε επαρκώς κάποιον αντίπαλο, έρχεται η ώρα του Severing, που σας αφήνει μικρό χρονικό περιθώριο για να κόψετε χρήσιμα αντικείμενα-κομμάτια από τον εχθρό, με τα οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας.

Αυτά και άλλα στο πρώτο επίσημο trailer που ακολουθεί.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions