Αφόρητοι: Μύγα, meet ξίγκι

0

Την περασμένη εβδομάδα παρατηρήσαμε έκρηξη χαζομάρας παρά τις λιγότερες (για ΗΠΑ) εργάσιμες. Αυτήν την εβδομάδα επανερχόμαστε σε λίγο πιο φυσιολογικό ρυθμό. Δηλαδή σε πιο ανθρώπινα επίπεδα εκνευρισμού. Έτσι μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα κι εμείς τη λύπη μας για τα θέματα που θεωρούνται άξια αναφορά σε game media.

Η επανάσταση του ανόητου

PS4’s Game Library Will Continue to Grow at Pace, Proclaims Sony

Η Sony ανέφερε λοιπόν ότι η βιβλιοθήκη τίτλων του PS4 θα συνεχίσει να μεγαλώνει απρόσκοπτα. Με λίγα λόγια είπε ότι θα συνεχίσει η κυκλοφορία νέων τίτλων με το γνωστό ρυθμό. Πώς θα σας φαινόταν αν λέγαμε ότι η Γη θα συνεχίσει να γυρίζει; Αν είναι να αισθανθείτε καλύτερα, να βοηθήσουμε. Σαββατοκύριακο έρχεται άλλωστε.

Greenberg: “Huge Plans” and More Exclusives for Xbox One Next Year; “Over Delivering Value” This Holiday

Πάντα θέλουμε να ακούμε ότι μια εταιρεία υπόσχεται ακόμη καλύτερα πράγματα για το επόμενο έτος, ενώ, μαγικά, προσφέρει περισσότερα οφέλη από το κανονικό  για φέτος. Δεν ευχαριστούμε απλά για τη γενναιοδωρία αυτή, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι που τα game media θεώρησαν ότι πρέπει να ενημερωνόμαστε κάθε φορά που κάποιος έχει προκάτ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του.

Wanna see Dragon Age: Inquisition characters naked?

Ναι, ναι. Κάντε και αφιέρωμα, φτιάξτε οδηγό “στρατηγικής” γιατί πολύ σοβαρή φήμη έχει η βιομηχανία και πρέπει να ελαφρύνει το κλίμα.

If Battlefield 4 was getting a new DLC, which maps would you want remade?

Τις περισσότερες φορές, τέτοιου είδους αναφορές, συνδέονται με κάποια κανονική έρευνα από την πλευρά του publisher, ο οποίος προσπαθεί να αποσαφηνίσει προς τα που έχει νόημα να κινηθεί η ομάδα ανάπτυξης. Όχι όμως σε αυτήν την περίπτωση. Το Final Stand DLC είναι όντως το τελευταίο για το Battlefield 4. Οπότε γιατί η αναφορά; Είναι ΟΝΤΩΣ προτροπή σε θεωρητική συζήτηση για το τι θα ήθελε να κανείς να δει σε DLC που είναι δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει ποτέ. Το σημαντικό είναι να κάνεις κάτι χρήσιμο στο χρόνο που έχεις. Φανταζόμαστε.

Gears of War Xbox One has seen “massive progress”

Ευχαριστούμε internet. Μάθαμε ότι παιχνίδι που αναπτύσσεται έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο.

Δεν έχω ιδέα αλλά μ’ αρέσει

What Could EA’s Special The Game Awards Announcement Be?

Για να μην παιδεύεστε, η ουσία του post είναι ότι ο συντάκτης δεν έχει ιδέα και αναρωτιέται όπως όλοι. Φανταστείτε να γράφετε post κάθε φορά που έχετε απορία. Πόσο μάλλον να προσπαθείτε να την μετατρέψετε σε “mini άρθρο”. Ακούγεται βαρετό; Ποιος να το ‘λεγε;

Why are Game of Thrones and Tales from the Borderlands more expensive on PS4 than on Xbox One?

Κάποιος έγραψε 912 λέξεις για να μην παρουσιάσει ούτε μια θεωρητική απάντηση στο ερώτημα που τίθεται εξ αρχής, ενώ καταλήγει να πει ότι δεν έχει πάρει ακόμη και συγκεκριμένη απάντηση από τις εμπλεκόμενες εταιρείες. Πιο χάσιμο χρόνου και από TV ΖΑΠΙΝΓΚ.

It’s Way Too Early To Call a Black Friday Winner Between PS4 and Xbox One

Μιας και μιλάμε για χάσιμο χρόνου, ορίστε ένα ακόμη παράδειγμα. Τη Δευτέρα που πέρασε δεν είχαν βγει ακόμη τα νούμερα που θα προσδιόριζαν το “νικητή” της Black Friday, την κονσόλα δηλαδή που σημείωσε τις υψηλότερες πωλήσεις. Στη σχετική “ανάλυση” ο συντάκτης μας λέει ότι τα πρώτα στοιχεία, που είναι προϊόν στατιστικής έρευνας, όχι κανονικής καταμέτρησης, μπορεί και να μην δείχνουν την τελική εικόνα. Απίστευτο; Έχει κι άλλο. Για να στηρίξει το σκεπτικό του δεν εξετάζει κατά πόσο το σύνολο των δειγμάτων είναι επαρκές από στατιστική άποψη, αλλά στέκεται στους απόλυτους αριθμούς των καταναλωτών και των αποδείξεων για να μας εξηγήσει ότι “δεν του φαίνονται και αρκετοί” για να βγει συμπέρασμα. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί μπήκε στον κόπο, ο λόγος είναι απλός. Οι πρώτες αναφορές μιλούσαν για ξεπούλημα του Xbox One και το site λέγεται DualShockers.

Δεν αφήνουμε πέτρα

Illustrator Reimagines Final Fantasy VII’s Opening Scenes

Ναι. Είμαστε πολύ κοντά στο να μετατρέψουμε ΟΛΟ το deviantart.com σε είδηση.

Σε περίπτωση που η στήλη Αφόρητοι δεν το έχει ξεκαθαρίσει, παρά την έλλειψη τρόπων που τη χαρακτηρίζει, δεν είστε στην εποχή της ταχείας ενημέρωσης για τη βιομηχανία. Είστε στην εποχή του συγκεκριμένου quota. Σημασία έχει πόσα γράφονται σε μια μέρα, όχι τι γράφεται, πόσο μάλλον το τι συμβαίνει, σε μια μέρα.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions