Στοιχεία για το Season Pass του Dying Light

0

Το Season Pass του Dying Light θα κοστίζει μεν $20 αλλά τι θα περιλαμβάνει; Αυτό ξεκαθαρίστηκε σήμερα από την Techland και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα λάβουν αποστολές, όπλα εμφανίσεις και λοιπά.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Cuisine & Cargo – Αποστολές που διατεθούν πρώτα για κατόχους Season Pass. Παρουσιάζονται ως ιδιαίτερες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τον παίκτη. Ο παίκτης ερευνά κτίρια που σφραγίστηκαν τις πρώτες μέρες κιόλας της πανδημίας, κτίρια που είναι γεμάτα μολυσμένους. Επιπλέον θα βρεθεί στο διασημότερο εστιατόρια της περιοχής Harran, όπου θα χρειαστεί και μια δόση stealth για εξασφάλιση προμηθειών σε εγκαταλελειμμένες σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις.
  • Ultimate Survivor Bundle – Οι παίκτες θα λάβουν 7 μοναδικά αντικείμα που θα τους βοηθήσουν ενάντια στα zombie. Περιλαμβάνονται τρεις ειδικές εμφανίσεις αλλά και σχέδια για 4…παράξενα όπλα που θα φανούν χρήσιμα στο χαμό.
  • The Bozak Horde – Εδώ θα βρείτε ένα νέο χαρτη που θα διατίθεται τόσο για single player όσο και για co-op. Ο παίκτης φτάνει στο Harran Stadium όπου θα αντιμετωπίζει κύματα ολοένα και ισχυρότερων εχθρών αλλά και τον ψυχοπαθή Bozak. Με λίγα λόγια πρόκειται για Horde Mode με…ονοματεπώνυμο.

Ο τίτλος ετοιμάζεται για Windows, PS4, Xbox One και κυκλοφορεί στην ευρωπαϊκή αγορά στις 30 Ιανουαρίου 2015, ενώ το πρώτο μέρος του DLC θα είναι έτοιμος εντός Φεβρουαρίου.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions