Assassin’s Creed Victory: Επίσημο και από διαφορετικό studio

0

Χτες το βράδυ το Kotaku αποκάλυψε ότι είδε video για το Assassin’s Creed Victory. Το video ήταν “στόχος” για τον τελικό τίτλο που αναπτύσσεται για Windows, Xbox One και PS4, ενώ αναμένεται το φθινόπωρο του 2015. Τα πλάνα υποτίθεται ότι προκύπτουν από τη μηχανή γραφικών και αποτελούν πρώτο δείγμα από την Βικτωριανή Αγγλία (ή Βρετανική Αυτοκρατορία για το τυπικό) στην οποία και λαμβάνει χώρα ο νέος τίτλος.

Μετά από τη διαρροή η Ubisoft επιβεβαίωσε σε PC Gamer και Eurogamer την ύπαρξη του τίτλου, ενώ ανέφερε ότι αναπτύσσεται από την Ubisoft Quebec, όχι από την Ubisoft Montreal όπως συνηθιζόταν μέχρι σήμερα (με εξαίρεση το Assassin’s Creed Rogue) και μάλιστα αναπτύσσεται εδώ και χρόνια (εικάζουμε δύο σε τέτοιου είδους περιπτώσεις). Η Ubisoft Quebec ανέπτυξε στο παρελθόν το The Tyranny Fo King Washington DLC για το Assassin’s Creed III, όπως και στο Freedom Cry DLC, που μετέπειτα διατέθηκε και μεμονωμένα, για το Assassin’s Creed IV: Black Flag.

To  Assassin’s Creed Victory θα είναι ο μόνος τίτλος της σειράς για το 2015, αφού η Ubisoft αφήνει πίσω της, και επισήμως, την προηγούμενη γενιά συστημάτων.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions