Ανακοινώθηκε το Infinity Blade Saga για Xbox One

0

Οι ψίθυροι αποδείχθηκαν αληθινοί αφού η τριλογία Infinity Blade, που είδαμε τα τελευταία χρόνια για iOS, έρχεται στο Xbox One ως Infinity Blade Saga. Βέβαια ανακοινώθηκε για την κινεζική αγορά και δεν είναι ξεκάθαρο αν θα το δούμε εκτός αυτής. Η Tencent, στην οποία ανήκει κατά το ήμισυ η Epic Games (άρα και η Chair Entertainment που ετοίμασε τις πρωτότυπες εκδόσεις), εξηγεί ότι όχι πλάνα για στήριξη του τίτλου σε βάθος χρόνου, αλλά δεν διευκρίνισε αν θα χρησιμοποιηθεί το τυπικό μοντέλο ή θα γίνει στροφή σε free to play. Ο τίτλος πάντως θα έχει όλα σχεδόν τα επίπεδα των αρχικών εκδόσεων και πιο εστιασμένη πλοκή.

Επιπλέον θα υποστηρίζεται η χρήση κανονικού χειριστηρίου αλλά και Kinect.

Όσο για το κατά πόσο θα υπάρξει έκδοση για το PS4, η εταιρεία δηλώνει ότι το Xbox One είναι προτεραιότητα και τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τα πλάνα της Sony για την κινεζική αγορά. Εξ ου και η τελική απορία για το αν θα έρθει ποτέ προς τα μέρη μας το Infinity Blade Saga.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions