Ευρωπαϊκή ημερομηνία για το Criminal Girls: Invite Only

0

Αν το όνομα Criminal Girls: Invite Only ακούγεται ως κάτι που εμφανίστηκε στην Ιαπωνία και δεν το είδε ποτέ καμία άλλη χώρα, τότε είστε σε καλό δρόμο. Το Criminal Girls ξεκίνησε ως τίτλος για το PSP, αλλά το Criminal Girls: Invite Only, σε αντίθεση με την πρωτότυπη έκδοση, θα έρθει στο PS Vita, θα είναι συμβατό με PS TV, και, αυτή τη φορά, δεν ξεχνά τη Δύση. Η Ευρώπη λοιπόν έχει να λαβαίνει στις 6 Φεβρουαρίου 2015.

Στο παιχνίδι αναλαμβάνετε να σώσετε τις ψυχές επτά κοριτσιών που είναι καταδικασμένα να περάσουν την αιωνιότητα στην κόλαση. Στόχος είναι να αντιληφθείτε την ιστορία της κάθε νεαράς και να τη βοηθήσετε να εξιλεωθεί.

Αν είστε φανατικοί συλλέκτες, υπάρχει όντως και συλλεκτική έκδοση, η οποία όμως διατίθεται αποκλειστικά μέσω της ίδιας της NIS America.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions