Πρωτάθλημα Pokémon x Super Smash Bros.: Ήμασταν εκεί και σίγουρα δεν ήμασταν μόνοι

0

Όπως είχαμε φυσικά αναφέρει, το πρωτάθλημα Pokémon x Super Smash Bros. έλαβε χώρα το Σάββατο που μας πέρασε στο The Mall Athens και δεν απογοήτευσε, ούτε εμάς ούτε τους φίλους της σειράς Pokémon (και του Smash Bros. βέβαια).

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος, ούτε λίγο ούτε πολύ, 55 άτομα και διαπιστώσαμε ότι το κλίμα μεταξύ των ενδιαφερόμενων ήταν τόσο θετικό που παρέμειναν όλοι στο σημείο διεξαγωγής του τουρνουά, από την αρχή μέχρι το τέλος. Θυμίζουμε ότι ναι μεν ήταν διαθέσιμοι όλοι οι χαρακτήρες του παιχνιδιού, αλλά στους αγώνες του τουρνουά χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά χαρακτήρες Pokémon.

Στο τέλος βέβαια νικητής αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, ο οποίος και κέρδισε τη συλλεκτική έκδοση Super Smash Bros. του Nintendo 3DS XL, η οποία, φυσικά, συνοδεύεται και από το Super Smash Bros. For Nintendo 3DS (τις εντυπώσεις για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ).

Ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου δεν ήταν ο μόνος που έφυγε με “γεμάτα” χέρια πάντως. Κατά την εκδήλωση μοιράστηκαν κωδικοί που εξασφαλίζουν σπάνια Pokémon στους τίτλους Pokémon X και Pokémon Y, αλλά και κωδικοί για πρόσβαση σε demo των Pokémon Alpha Sapphire και Pokémon Omega Ruby που κυκλοφορούν στο τέλος της εβδομάδας για Nintendo 3DS. Παράλληλα συγκεντρώθηκαν συμμετοχές για δύο κληρώσεις, τη “μεγάλη” και την εβδομαδιαία.

Ο νικητής της τελευταίας κερδίζει Nintendo 2DS και το New Super Mario Bros. 2.

Η μεγάλη κλήρωση όμως είναι όντως πιο…γεμάτη.

1ος νικητής

Wii U Grand Pack το οποίο περιλαμβάνει:

  • Wii U Deluxe Edition
  • Super Smash Bros. For Wii U
  • Mario Kart 8
  • Super Smash Edition του Gamecube controller
  • Mario amiibo

2oς νικητής

Super Smash Bros. Nintendo 3DS XL Limited Edition

3ος νικητής

Nintendo 3DS XL + Mario Kart 7

4ος νικητής

Φωτογραφική μηχανή Panasonic Lumix DMC-SZ8

Πολλοί ακόμη θα αποκομίσουν συλλεκτικά μπλουζάκια κ.α.

 

Βέβαια παρά την προφανή θεματική, δεν έλειψε και η προβολή του Wii U, αφού είδαμε τέσσερα συστήματα με τους σημαντικότερους ουσιαστικά τίτλους της Nintendo (Super Mario 3D World, Hyrule Warriors, Bayonetta 2 και Mario Kart 8), ενώ, το παράξενο της υπόθεσης ήταν το εικαστικό για amiibo. Οι φιγούρες κυκλοφορούν σύντομα και θα συνεργάζονται πρώτα με Wii U, αργότερα, με τη βοήθεια περιφερειακού, με Nintendo 3DS, ενώ είναι εξ αρχής συμβατές με New Nintendo 3DS. Ωστόσο, παρά το σχετικό banner, δεν υπήρχε amiibo ούτε για δείγμα, κάτι που θεωρούμε χαμένη ευκαιρία. Ο κόσμος είναι πολύς στο The Mall Athens αυτήν την περίοδο, πόσο μάλλον τα Σάββατα και θα είχε ενδιαφέρον για παρευρισκόμενους, συμμετέχοντες αλλά και περαστικούς να πάρουν γεύση από τη διαφορετική αυτή αλληλεπίδραση.

Πάντως, μιας και έγινε λόγος για περαστικούς, το Authority άκουσε μια από τις αγαπημένες του ατάκες για εκείνη την ημέρα: “Ωωω, Zelda. Μα καλά, που το θυμηθήκανε;”.

Στο οποίο μπορούμε να απαντήσουμε μόνο: Welcome to the desert of the real.

Σε περίπτωση που δεν διαβάσατε την πρωτότυπη καταχώρηση, υπενθυμίζουμε ότι το εν λόγω τουρνουά αποτέλεσε αποτέλεσμα συνεργασίας της Nortec Multimedia με LegendaryPokemon.net αλλά και Ninty.gr.

Τα καλά να λέγονται.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions