Επιπλέον δωρεάν περιεχόμενο για όλους στο Sniper Elite III

0

Η Rebellion Oxford θέλει να ευχαριστήσει τους παίκτες που επέλεξαν το Sniper Elite III δίνοντάς τους μερικά δωράκια. Με νέο update που είναι ήδη διαθέσιμο στο PS4, ο τίτλος λαμβάνει νέα modes, multiplayer maps και άλλα. Οι υπόλοιπες πλατφόρμες θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο παραπάνω για να το αποκτήσουν.

Αρχικά έχουμε το Shooting Range, ένα single player mode που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε (σε ήρεμες συνθήκες) τα όπλα του τίτλου, είτε για απλή εξάσκηση είτε για να ολοκληρώσετε συγκεκριμένα challenges.

Στη συνέχεια έχουμε νέο χάρτη για τα Overwatch Missions, ονόματι “Twilight Strike” με υποσχέσεις για αλλαγές και εκπλήξεις. Υποσχέσεις φέρνει και το νέο Capture The Flag mode με την ομαδική δουλειά να αποτελεί μονόδρομο.

Τέλος έρχονται και τρία νέα multiplayer maps με τοπία από τη Βόρειο Αφρική, τα Fracture, Outpost Canyon και Night Watch.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions