Αφόρητοι: Ξέρω αλλά δεν σου λέω

0

Μπορεί το Assassin’s Creed Unity να είναι το θέμα της εβδομάδας, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η κοροϊδία δεν έρχεται τυχαία, αλλά χτίζεται με το χρόνο και αποτελεί προϊόν οργάνωσης και συνέπειας. Για αυτό και επιστρέφουμε με ανεκδιήγητες “ειδήσεις”.

Μην το κάνουμε και θέμα

Surprise! Sony Studio Sucker Punch Is Staffing Up for a PS4 Sandbox Game

Είναι δυνατόν να προσλαμβάνει η Sucker Punch Productions άτομα για τίτλο open world; Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας; Α, ναι. Τόσα χρόνια φτιάχνουν τη σειρά Infamous.

Square Enix on a Hiring Spree for Final Fantasy XV; To Use Industry-Leading Engineering and Art

Είδαμε την αγγελία που μιλά για software engineering παγκοσμίου επιπέδου και λοιπά…άρα το design του Final Fantasy XV πρέπει να είναι παγκοσμίου επιπέδου, σωστά; Αλλιώς δεν θα το ανέφερε κανείς σε αγγελία, έτσι δεν είναι; Λαγωνικά σκέτα.

Φιλιούνται, αγκαλιάζονται

Phil Spencer: Quantum Break “Looks Great;” Rare’s New Game Put a Smile on Phil Harrison’s Face

Είμαι το αφεντικό σας. Ήρθα να δω τι φτιάχνετε. Δείχνει τέλειο. Με έκανε και χαμογέλασα. Ας το γράψω στο twitter για να έχουν κάτι να γράφουν οι stalkers/media.

Xbox’s Phil Spencer Visits Rare and Playground: Rare’s New Game Is “Uniquely Rare”

Pun intended. Είμαι ξανά το αφεντικό. Είδα το προϊόν μου και μου άρεσε. Απλά λέω. Τώρα θα το μάθετε κι εσείς επειδή τα game media θα το κάνουν θέμα. Ευχαριστώ.

Brace Yourself for Imminent Information on PS4 Exclusive Bloodborne

Αναφέρει λοιπόν η Sony στο twitter, ότι στις 20 Νοεμβρίου θα έχει νέα πράγματα να πει για το Bloodborne. Απλό tweet για απλό hype. Enter game media. Ο συντάκτης εξηγεί ότι ίσως οι αποκαλύψεις να γίνουν τότε για να φτιάξουν κλίμα για το  PlayStation Experience του Δεκεμβρίου (που υποτίθεται ότι είναι “dream come true” και μιλάμε για προωθητικό event). Επιπλέον κάνει ένα βήμα παραπέρα (γιατί έτσι πρέπει φανταζόμαστε όταν κάνεις “αστυνομικό” ρεπορτάζ) υποθέτοντας ότι οι νέες πληροφορίες θα εμφανιστούν στο PlayStation Blog. Τι τον έκανε να σκεφτεί κάτι τέτοιο δεν μπορούμε να φανταστούμε. Μην ήταν τ’ άστρα, μην ήταν τα βουνά, μην ήταν κάποιοι αναγνώστες που είναι γνωστό ότι καταπίνουν αμάσητα και θεοποιούν το τίποτα; Δυσκολευόμαστε να διαλέξουμε.

You think?

PS4 Exclusive Deep Down: Capcom Opens New Studio in Tokyo; Probably Working on Other Games/Platforms

Απορροφήστε καλά την πληροφορία. Η Capcom ανοίγει νέο studio. Η Capcom αναπτύσσει games. Άρα; Το νέο studio μάλλον ετοιμάζει άλλους τίτλους για διάφορα συστήματα. Το καλύτερο όλων; Ο τίτλος προλογίζεται “PS4 Exclusive Deep Down”. Και φυσικά δεν σχετίζεται με το Deep Down παρά μόνο με τη λογική ότι μιλάμε για…την Capcom.

Ας φτιάξουμε κι εμείς έναν ωραίο τίτλο:

XO Exclusive Gears Of War: Παρουσιάστηκαν νέες κρεατομηχανές στην έκθεση HORECA.

Square Enix Knows When Final Fantasy XV Will Release on PS4

Κάποιος από Square Enix είπε ότι η εταιρεία έχει εσωτερικό προγραμματισμό και στόχο για την κυκλοφορία του Final Fantasy XV αλλά δεν είναι ώρα για ανακοινώσεις και τα game media είπαν να σας το τρίψουν στη μούρη. “Αυτός ξέρει αλλά δεν σας το λέει”. Εν των μεταξύ ο συντάκτης του άρθρου γράφει εντός ότι…η δήλωση αυτή δεν είναι και καμιά έκπληξη. Τότε γιατί μολύνεις τα RSS feeds μου, καλέ μου άνθρωπε;

Αλλά ναι. Είπαμε. Pageviews. Άρα:

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions