Έρχεται σε PS4 και PS Vita το We Are Doomed

0

Η Vertex Pop ετοιμάζει νέο shoot ’em up για PS4 και PS Vita, το οποίο και ονομάζει We Are Doomed. Ό,τι πρέπει να αισιοδοξία στο τέλος μιας δύσκολης μέρας.

Τα γραφικά μπορεί να είναι απλά αλλά η ομάδα υπόσχεται εξωφρενική δράση καθώς ο παίκτης χειρίζεται μια δέσμη laser για να διαλύει τους αντιπάλους του. Με ικανότητα και υπομονή η δέσμη αναβαθμίζεται σε superbeam και διαλύει τα πάντα στο πέρασμά της από τη μια άκρη της οθόνης στην άλλη. Ακόμη και τότε όμως χρειάζεται προσοχή αφού ο παίκτης παραμένει ευάλωτος.

Στην τελική έκδοση ο παίκτης θα δελεάζεται να ρισκάρει προκειμένου να απολαύσει τις χαρές του παιχνιδιού, όπως συνηθίζεται άλλωστε στην κατηγορία.

Οι περαστικοί μπορούν απλά να χαζεύουν χρώματα και σχήματα.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions