Έρχεται σύντομα μεγάλο update για το Killzone: Shadow Fall

0

Μπορεί εσείς να έχετε ξεχάσει το Killzone: Shadow Fall, που συνόδεψε πέρυσι το λανσάρισμα του PlayStation 4, όμως όχι και η Guerrilla Games που δήλωσε ότι σύντομα θα έρθει νέο μεγάλο update για τον τίτλο και, πιο συγκεκριμένα, το multiplayer mode.

Αναλυτικότερα, το νέο update θα εισάγει ένα εντελώς νέο σύστημα, που αντί για experience points θα χαρίζει στους παίκτες valour, το οποίο θα μπορούν να ανταλλάσσουν για mystery boxes γεμάτα περιεχόμενο που αλλιώς θα έπρεπε να αποκτηθεί με διαφορετικές, κλασικότερες μεθόδους. Επιπλέον valour θα μπορείτε να αποκτήσετε και αν συνδέεστε καθημερινά στους servers του παιχνιδιού αλλά και αν ολοκληρώνετε τα daily challenges που θα φέρει το νέο update. Όπως φαίνεται, στόχος του νέου update δεν είναι άλλος από το να κάνει διαθέσιμο το νέο περιεχόμενο στους παίκτες, χωρίς όμως να τους ταλαιπωρήσει με αρκετές ώρες grinding.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι το πότε ακριβώς θα διατεθεί το συγκεκριμένο update, όμως το ολλανδικό στούντιο έχει δηλώσει ότι δεν απέχουμε και πολύ από αυτό.

About Author

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions