Αφόρητοι: Αυτοψία και Uncharted

0

Α, η τελευταία εβδομάδα μάς φέρθηκε πολύ καλά. Όχι μόνο πήραμε δόση από κλασικές, πλέον, αντι-ειδήσεις, αλλά ανακαλύψαμε και νέες κατηγορίες. Διότι αν γράφεται, δεν είναι ανούσιο, σωστά;

Ενθουσιασμένοι με τον ενθουσιασμό μας

Microsoft’s Excitement for Xbox Has “Never Been Stronger;” Spencer Proud of Studios and Server Performance

Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον εαυτό μας, με τους servers μας, με το χρώμα των γραφείων μας. Και σας τα λέμε όλα αυτά επειδή ξέρουμε ότι θα βρείτε τρόπο να τα μετατρέψετε το ανούσιο σε ουσιώδες.

PlayStation Experience a “Once in a Lifetime Event,” “Like a Dream Come True;” More Info Shared

Πάντα μιλάμε για προωθητικό event. Όχι για έκρηξη ηφαιστείου, όχι για κατάκτηση του Champions League από ελληνική ομάδα (ούτε once in a lifetime το τελευταίο), όχι για ταξίδι στο διάστημα. Πόσο μάλλον για όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Απλά λέμε.

Εμείς εδώ κάνουμε ερευνητικό ρεπορτάζ

Call of Duty: Advanced Warfare PS4 Version Remote Play Controls Revealed

Όπως ενδεχομένως θα θυμάστε, ο χειρισμός ενός τίτλου PS4 στο PS Vita μέσω remote play, είναι κατά βάση ίδιος με το παράδειγμα του DualShock με τη διαφορά ότι λείπουν δύο shoulder buttons, χρέη των οποίων τελεί η οπίσθια επιφάνεια αφής. Αναρωτιόμαστε λοιπόν τι είδους αποκάλυψη μπορεί να χωρά στο μοίρασμα των πλήκτρων στην περίπτωση του Call Of Duty: Advanced Warfare ή και οποιουδήποτε άλλου.

Gran Turismo Developer on a Hiring Spree; Stepping on the Gas of Gran Turismo 7 Production on PS4?

To studio που ασχολείται μόνο με Gran Turismo (το Tourist Trophy δεν μετράει έτσι κι αλλιώς) προσλαμβάνει. Λέτε να προσλαμβάνει για να επιταχύνει την παραγωγή του επόμενου Gran Turismo; Θεωρία συνωμοσίας; Κίνηση Μασόνων; Αντιπερισπασμός της σκιώδους κυβέρνησης; Δεν μπορούμε να καταλήξουμε.

Composer who outed Far Cry 4 now confirmed as on board soundtrack

Ο εν λόγω συνθέτης είχε προσθέσει τη δουλειά του στο Far Cry 4 πριν την επίσημη ανακοίνωση του τίτλου και τότε καταλάβαμε ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ. Τώρα λοιπόν κάνουμε τους έκπληκτους που επιβεβαιώθηκε ότι αυτός ακριβώς ο συνθέτης συνεισέφερε στο soundtrack. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει από τότε που μάθαμε ότι ασχολείται με τον τίτλο; Αναρωτιόμαστε.

Advanced Warfare delivers more consistent 60FPS on Xbox One than PS4 – report

Ο χορός των pixel καλά κρατεί έτσι κι αλλιώς, ενώ έχει εκφραστεί η γενικότερη θέση μας για το συγκεκριμένο άθλημα, ωστόσο παρουσιάστηκε η εξέλιξη του ανούσιου debate. Τώρα είναι άξιο λόγου το ποια έκδοση έχει λίγο πιο σταθερό frame rate. Και του χρόνου ευχόμαστε να βάζουμε δίπλα δίπλα τα δισκάκια και να ψηφίζουμε πιο φαίνεται πιο όμορφο από το άλλο. Όσο για τις ψηφιακές εκδόσεις, θα συγκρίνουμε τις καρτέλες του εκάστοτε store. Το καλύτερο layout κερδίζει φανταζόμαστε.

Xbox One’s Last Big Dashboard Update of the Year Probably Coming Soon, New Beta Version Fixes Issues

Τυπικά αναφέρουμε ότι το επόμενο update λέγεται November Update. Και εδώ η είδηση είναι πως έρχεται σύντομα. Ενώ είμαστε ήδη μέσα στο Νοέμβριο. Ακόμη καλύτερα, διευκρινίζεται ότι το update διορθώνει διάφορα ζητήματα. Μεγάλη η πρωτοτυπία για update. Δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα κάθε μέρα.

PS4 Exclusive Everybody’s Gone to the Rapture News Coming Soon; Meeting on PS4 Performance and More Today

Έχουμε meeting, κάποτε θα έχουμε και νέα. Κάντε το είδηση, αφιέρωμα, αποκλειστικότητα και αποκάλυψη. Μπορείτε.

Το gaming είναι σοβαρή υπόθεση

Eye Witness Claims Uncharted 4: A Thief’s End Looks ‘Scarily Real’ on PS4

Το αγαπημένο μας για αυτήν την εβδομάδα. Άνθρωπος που είδε το Uncharted 4 να τρέχει ονομάζεται “αυτόπτης μάρτυς”. Όχι μόνο αυτό αλλά δηλώνει εντυπωσιασμένος από το πώς τρέχει στο PS4. Θα είχε ένα θεωρητικό ενδιαφέρον η εντύπωση αυτή αν ο τίτλος δεν ήταν αποκλειστικότητα του PS4. Μιας και μάρτυς, του ήρθε κλήση ή παρουσιάστηκε εθελοντικά στα media;

Θα ανταλλάζαμε οικειοθελώς κάθε τέτοιου είδους είδηση με 2 ακόμη trailer για το Assassin’s Creed: Unity. Όχι ότι μας λείπουν, αλλά είναι κατά τι πιο ευχάριστα.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions