Αφόρητοι: Ο Εμπόλα και τα 7 χρώματα του Masamune

0

Σοκ στο πανελλήνιο, θρησκευτική κατάνυξη, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, πέφτουμε από τα σύννεφα. Θέλαμε να σκεφτούμε πιο οργανωμένο πρόλογο στους τίτλους-ντροπής αυτής της εβδομάδας, αλλά, για κάποιο λόγο, αυτά ήταν τα μόνα που μπορέσαμε να σκεφτούμε.

Καλή απόλαυση.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος ανακοινώνει στη Βουλή ότι έρχεται το Πάσχα. Ή την πρώτη του μήνα θα έχουμε πρώτη του μήνα. Και άλλες ανάλογα χρήσιμες αποκαλύψεις.

Ratchet & Clank’s PS4 Remake Will Include All New Assets

Ετοιμάζεται remake του πρωτότυπου Ratchet & Clank για το PS4, τίτλου δηλαδή που είδαμε πρώτη φορά στο PS2, και θα χρησιμοποιηθούν νέα assets; Νέα textures; Νέα μοντέλα; Δηλαδή στα remake δεν κρατάμε τα ίδια υλικά; Δεν τα πετάμε απλά σε πιο γυαλιστερό Blu-ray Disc; Μη μας πείτε ότι θα έχει και trophies!

Sony Pitches PlayStation Plus Against Xbox Live Gold in Very Direct Comparison Via Online Survey

Δηλαδή η ευθεία αναφορά στον ανταγωνισμό, αναφορά που γίνεται σε έρευνα αγοράς, είναι αυτό που μας πείθει ότι το PS Plus τοποθετείται ως ανταγωνιστική υπηρεσία του Xbox Live Gold;

Sony Aims to Increase PS4 Installed Base; Predictions Conservative Due to Competitors’ Holiday Marketing

Η Sony σκοπεύει να διευρύνει την εγκατεστημένη βάση του PS4 στην αγορά. Είναι μάλλον πολύ σημαντικό να ξέρουμε ότι μια εταιρεία θέλει όντως να πετύχει το προϊόν της. Επιπλέον οι προβλεπόμενες πωλήσεις για το δεύτερο μισό του οικονομικού έτους είναι μετριοπαθείς διότι ο ανταγωνισμός ρίχνει πολύ χρήμα στο marketing. Σίγουρα δεν παίζει ρόλο ότι μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους της Sony, οι μεγαλύτεροι τίτλοι της εταιρείας θα είναι το Driveclub και το The Order; Το τελευταίο έρχεται και σχετικά αργά το τελευταίο τρίμηνο για τη χρονιά της Sony.

Guerrilla Games Wants to Develop New Tools and Tech To Make Its Future PS4 Games Look Even Better

Ένας developer θέλει να σχεδιάσει ακόμη καλύτερα εργαλεία ώστε οι νέες εσωτερικές παραγωγές να δείχνουν ακόμη καλύτερα. Ποιος να το έλεγε; Ποιος να μας πιστέψει; Ούτε τα άπειρα ποδήλατα που περικυκλώνουν τη “βάση” της Guerrilla Games στο Amsterdam.

Assassin’s Creed Unity “The Most Beautiful Game Ever Created by Ubisoft” According to Publisher

Η Ubisoft λέει ότι το Assassin’s Creed Unity θα είναι ο πιο όμορφος τίτλος της Ubisoft. Η Ubisoft τι έχει να πει για όλα αυτά; Γιατί δεν ετοίμασε τέτοιο δελτίο Τύπου και άφησε τους game journos να βγάλουν το φίδι από την τρύπα;

Too much effort

PS4 Firmware Update 2.0 “Masamune”: Here’s How The Dashboard Will Look in All the Seven New Colors

Το τελευταίο firmware του PS4 επαναφέρει τα dynamic themes. Για να κάνει η Sony την αρχή, το συνόδευσε με 7 απλά μονόχρωμα themes. Πριν όμως τη διάθεση του firmware γινόταν κάθε προσπάθεια ώστε να παρουσιαστεί κάθε νέο pixel ως υπέρτατα σημαντικό. Μερικές φορές μέχρι αηδίας. Όχι από τη Sony αλλά από τους καλοθελητές. Εδώ λοιπόν ο game journo αποφάσισε ότι έπρεπε να πάρει εικόνες του μενού στα 7 χρώματα (τα οποία συγκεντρώθηκαν από διαφορετικά social accounts της Sony) και να ετοιμάσει mock ups με το δικό του PSN ID για να δείξει πώς φαίνονται τα 7 διαφορετικά χρώματα στο μενού. Φανταστείτε όσο το λευκό PS4 και το λευκό Xbox One ήταν φήμες, να βάφαμε τις κονσόλες μας λευκές για να σας “δείξουμε” πώς θα είναι οι αντίστοιχες εκδόσεις. Χαμένη ευκαιρία…

Battlefield 5 coming in 2016 – report

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το μόνο που ΔΕΝ υποδηλώνει ο τίτλος της είδησης είναι πως η “αναφορά” βασίζεται στην πρόβλεψη ενός και μόνο αναλυτή. Το κάνει λιγότερο πιθανό; Όχι. Είναι αυτονόητο ότι η EA αντιμετωπίζει ως προτεραιότητα το Battlefield και μια τέτοια εξέλιξη είναι απλά θέμα χρόνου. Αν όμως κάθε δήλωση αναλυτή ήταν “είδηση”, θα γελούσαμε 2 επιπλέον ώρες την ημέρα.

CoD: Advanced Warfare: all four map packs named

Ω, θεοί, τώρα ξέρουμε τα ΟΝΟΜΑΤΑ τεσσάρων map packs. Τα οποία, έτσι κι αλλιώς, αποκαλύφθηκαν από το σχετικό Season Pass trailer. Αλλά η δημοσίευση του trailer δεν αρκούσε, η διευκρίνιση για τις ονομασίες μάλλον δεν χωρούσε εκεί, και φτιάχτηκε ξεχωριστή είδηση που, φυσικά, παραπέμπει και στην πρωτότυπη που περιλαμβάνει το trailer.

Σελήνη θέλει Χόχο

Plague Inc. downloads increase following Ebola spread

Το ότι η εξάπλωση του ιού οδήγησε σε περισσότερα downloads του Plague Inc., ενός τίτλου που ζητά από τον παίκτη να δημιουργήσει τον πιο θανατηφόρο ιό που μπορεί και να μολύνει τον κόσμο, είναι μια αστεία παρενέργεια επικαιρότητας και παράνοιας. Επιπλέον είναι γεγονός. Είναι όμως είδηση ή απλά ένας τρόπος ώστε το τάδε και το δείνα gaming site να ανεβούν λίγο στο keyword “ebola”; Πάντως και η ίδια η αναφορά έχει…πλάκα. Αφού αναφέρεται ενδεικτικά ότι πρώτη φορά πραγματικά γεγονότα επηρεάζουν την πορεία ενός video game. Έχουμε ανταπάντηση όμως: Kim Kardashian: Hollywood.

Και trick και treat. Καλό Σαββατοκύριακο.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions