Αφόρητοι: Η δημοσιογραφία υπονοείται

0

Νέα εβδομάδα με νέα παράλογα από τη βιομηχανία (;) του game journalism. Σε περίπτωση που αναρωτηθείτε, η αγαπημένη μας δημοσίευση για την εβδομάδα είναι αυτή που θα βρείτε στο τέλος για το Dragon Age: Inquisition.

Το ξίγκι της μύγας

Quantic Dream’s New PS4 Exclusive Will Have Stunning Environments Using Outsourced Assets

Naughty Dog Lead Character Artist’s Fantastic Talent Showcased in New Pictures

Guerrilla Cambridge’s New Concept Artist Draws Absolutely Fantastic Spaceships and Much More

Guerrilla Cambridge Hires Concept Art Veteran Darek Zabrocki; Check Out His Awesome Artwork

Για άλλη μια φορά γίνεται επίθεση από portfolio και αγγελίες. Μαθαίνουμε ότι δύο concept artists της Guerrilla ξέρουν από σχέδιο (ποιος να το ‘λεγε;), αλλά και πως ο lead character artist της Naughty Dog έχει φανταστικό ταλέντο (δεν τον προσέλαβαν επειδή κάποιος έχασε στοίχημα δηλαδή). Ως bonus μαθαίνουμε (επιτέλους;) ότι ο νέος τίτλος της Quantic Dream θα έχει καθηλωτικό περιβάλλον και assets από τρίτη εταιρεία. Το προσβλητικό βέβαια στην όλη υπόθεση είναι πως τέτοιου είδους δημοσιεύσεις γίνονται μόνο και μόνο ώστε να δημιουργηθεί η υπόνοια ότι κάποιες μεμονωμένες, ακόμη και θεωρητικές, αρετές σημαίνουν κάτι συγκεκριμένο για την ποιότητα του όποιου τίτλου προκύψει στο τέλος. Η λογική “δίπλα στο βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα” στο gaming μη-μεγαλείο της. Αναρωτιέται κανείς.

Η ξε-είδηση

GTA 5 next-gen: 30 minutes of new music for FlyLo FM

Μόνο ο χαρακτηρισμός “καινοτόμος” λείπει για να δέσει.

Sony: We’ll Show You a Bunch of Stuff That We Shouldn’t at PlayStation Experience

Η Sony θα δείξει σε δικό της event πράγματα που δεν θα έπρεπε να μας δείξει; Έπεσε θύμα εκβιασμού; Κρατούνται όμηροι για να δούμε νέους τίτλους; Πρέπει να μοιραστούν bonus επικινδυνότητας στο προσωπικό που είναι υπεύθυνο για το event; Όχι βέβαια. Απλά είναι γνωστό ότι το hype πάει αμάσητο.

DriveClub: PS Plus Edition Release Date to Be Revealed When Dev Has ‘Concrete’ Information

Μας ρωτάτε (λογικά κιόλας) πότε επιτέλους θα κυκλοφορήσει το Driveclub: PS Plus Edition που ακόμη “έρχεται” ύστερα από δύο και πλέον εβδομάδες. Απαντάμε ευγενικά και λέμε, ουσιαστικά, πως θα σας πούμε όταν θα έχουμε κάτι συγκεκριμένο να πούμε. Και όλο αυτό μετατρέπεται σε είδηση. Γιατί πρέπει να ξέρουμε ότι θα μάθουμε όταν μάθουν και οι άλλοι.

Former Mass Effect producer Casey Hudson is up to something VR

Σας ενημερώνουμε ότι ο τάδε του δείνα ασχολείται με κάτι που είναι της μόδας. Thank you internet.

Rare Already “Deep Into the Development” of its Next “Eye-Opening” AAA Game Possibly Using Unreal and Cloud

Κι εμείς νομίζαμε ότι από την κυκλοφορία του Kinect Sports Rivals ήταν σε άδεια η Rare. Τελικά όχι μόνο δεν μαζεύει μαργαρίτες αλλά ετοιμάζει και videogame.

Phil Spencer Will See Rare’s New Game in November; Another Studio Could do Kinect Sports in the Future

Γεια σας. Είμαι το αφεντικό εδώ γύρω και θα δω τι δουλειά κάνετε τόσο καιρό μέσα στον επόμενο μήνα. Αυτό δεν είναι είδηση αλλά ανακοίνωση επιθεώρησης. Στην καλύτερη.

Από το click-baiting στο click-whoring

ESRB: In Dragon Age: Inquisition “fellatio is implied”

Sex και videogames. Ένα από τα πιο σύντομα ανέκδοτα συνεχίζει να είναι ανέκδοτο όταν θεωρείται είδηση πως το αμερικανικό ΕΣΡ αναφέρει ότι υπονοείται στοματικό σεξ σε σκηνή του Dragon Age. Κατά τα άλλα “ώριμος” τίτλος για “ώριμο” κοινό, πάντα με τη βοήθεια “ώριμων” δημοσιογράφων. Όσο περισσότερο το αναλύσουμε, τόσο πιο γρήγορα χάνεται το χιούμορ.

Και πρέπει να μας μείνει και για την άλλη εβδομάδα. Πώς να αντέξουμε αλλιώς;

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions