Oddworld: New ‘N’ Tasty – Ενημέρωση για την ανάπτυξη σε όλες τις πλατφόρμες

0

Δεν αφήνει σε ησυχία την Just Add Water το Oddworld: New ‘N’ Tasty. Μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τον τίτλο στο Wii U, ενημέρωσε το κοινό της για την κατάσταση της ανάπτυξης του τίτλου για όλες του τις πλατφόρμες, εκτός φυσικά του PS4.

Το Wii U πέρα από τα προβλήματα χωρητικότητας έχει και ζητήματα με τη Unity engine καθώς συγκεκριμένες λειτουργίες της μηχανής δεν υποστηρίζονται από την κονσόλα, κάτι που οδηγεί την Just Add Water σε εκπτώσεις ανάλογες με αυτές των PS3 και PS Vita.

Οι δύο κονσόλες της Sony ταλαιπωρούν την Just Add Water καθώς η περιορισμένη RAM οδηγεί σε “κόψιμο” του scrolling συγκεκριμένων περιοχών. Ο τίτλος θα τρέχει σε 720p στο PS3 και σε “φυσική” ανάλυση στο PS Vita.

Σε PC, Mac και Linux όλα δείχνουν καλά με το studio να υπόσχεται graphic options, controller support και άλλα.

Στο Xbox One ο τίτλος βρίσκεται σε πολύ πρώιμα στάδια ανάπτυξης, αν και το studio υπόσχεται μια έκδοση ισοδύναμη με αυτή του PS4.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions