Την άλλη εβδομάδα έρχεται το Corporate Lockdown DLC του Alien Isolation

0

Το Corporate Lockdown DLC είναι μόλις το πρώτο από τα πέντε προγραμματισμένα DLC που αναμένονται για το Alien Isolation και θα είναι διαθέσιμο την ερχόμενο Τρίτη, δηλαδή στις 28 Οκτωβρίου (μαζί με την παρέλαση).

Το εν λόγω DLC προσθέτει τρία challenge maps (Severance, Scorched Earth και Loose Ends) για το Survivor Mode, όπου οι παίκτες, στο ρόλο του Ransome, καθώς προσπαθεί να εγκαταλείψει το διαστημικό σταθμό Sevastopol με κρυπτογραφημένα στοιχεία του σκάφους Nostromo. Οι παίκτες πρέπει να επιχειρήσουν να δραπετεύσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται ή να συγκεντρώσουν το υψηλότερο δυνατό score εξερευνώντας το χώρο και ασχολούμενοι με side quests.

Προσθέτει και το Gauntlet Mode στο οποίο οι παίκτες πρέπει να ολοκληρώσουν και τους τρεις χάρτες χωρίς να χάσουν ούτε μία φορά.

Το Corporate Lockdown DLC θα κοστίζει 7 ευρώ και ύστερα ακολουθούν τα DLC ονόματι Trauma, Safe Haven, Lost Contact και The Trigger, όλα μέχρι το Μάρτιο του 2015. Όσοι προτίμησαν ή προτιμήσουν το Season Pass θα τα αποκτήσουν όλα με 25% μικρότερο κόστος.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions