Αφόρητοι: Φήμη – Η Microsoft θέλει να πετύχει το Xbox

0

Οι μικρές χαρές της ζωής. Λένε πως αυτές είναι που την κάνουν να αξίζει, όσο ανούσιες και αν φαίνονται κάποιες ώρες. Η παρούσα στήλη πασχίζει να αποδείξει το ίδιο και για τις εξελίξεις στη βιομηχανία των videogames. Κρίνοντας τουλάχιστον από την προσοχή που αποδίδεται σε κάποιες ειδήσεις σαν τις ακόλουθες.

Το Αγγελιόσημο

Η αγαπημένη συνήθεια (κυρίως του DualShockers) να χρησιμοποιούνται φανφάρες και περιγραφές σε αγγελίες για θέσεις εργασίας ως σημαντικές πληροφορίες για τίτλους που έχουν ανακοινωθεί (ή και όχι) έχει τη γοητεία της. Και αυτήν την εβδομάδα.

The Order: 1886′s Levels to Focus on “Fun and Exciting Gameplay Using a Complex Array of Mechanics”

Guerrilla Cambridge’s New PS4 Exclusive Will Use Physically Based Shaders with High Visual Standard

Guerrilla Games’ New PS4 Exclusive to Have Improved Facial Animation, Environment Interaction and More

Έχουμε και λέμε. Η μία αγγελία λέει ότι το gameplay του The Order: 1886 θα είναι συναρπαστικό. Άρα θα είναι, σωστά; Τουλάχιστον έχουμε και preview για την περίπτωση.

Οι άλλες δύο μιλούν για άγνωστο τίτλο με “υψηλού επιπέδου shaders”, βελτιωμένο facial animation κ.α.

Θα συνειδητοποιήσουμε ποτέ ότι οι περιγραφές αυτές επιχειρούν να ξεχωρίσουν αλλά και να δελεάσουν υποψηφίους υπαλλήλους και όχι να ευαγγελιστούν τη θεία άφιξη μια αποκλειστικότητας; Επίσης γίνεται να μη λέμε συνέχεια “exclusive” από τη στιγμή που η Guerrilla ανήξει στη Sony; Δεν υπάρχει και διαφορετικό ενδεχόμενο έτσι κι αλλιώς. Ουσιαστικά αναλωνόμαστε σε δηλώσεις τύπου “τίτλος Sony, αποκλειστικά για PlayStation”. Πολύ χρήσιμο.

Ειδήσεις χωρίς σύνορα

Sony Drops the Axe on Bloodborne’s Video Showing Secret Areas from the PS4 Alpha Test

Προέκυψε λοιπόν video από το alpha testing το Bloodborne που αποκάλυψε σημεία που δεν ήταν η ώρα να προβληθούν στον κόσμο. Χωρίς να σταθεί κανείς στο γιατί βρέθηκαν στο σχετικό κώδικα τμήματα που δεν έπρεπε να προβληθούν, αντιμετωπίζεται ως είδηση το ότι η Sony μπλόκαρε το σχετικό video. Όλοι πρέπει να ξέρουν ότι ένα video που δεν είδαν, video από ημιτελή τίτλο, video που ανέβασε χρήστης που έλαβε μέρος στο alpha testing, μπλοκαρίστηκε και εξαφανίστηκε. Δείτε το σαν άσκηση. Τι ενδιαφέρον μάθατε για το Bloodborne από αυτήν την “είδηση”;

Halo: The Master Chief Collection has 402 achievements

Έκτακτο παράρτημα! Η συλλογή Halo θα έχει 402 achievements! Τώρα το παιχνίδι έγινε ακόμη καλύτερο! Πως θα πέρναγε ο Δεκέμβριος, πως θα έκλεινε το 2014 χωρίς achievements μετ’ αποδοχών;

Rumor: Microsoft “Going in Hard” in 2015 Holiday Season; Quantum Break on Xbox One Targeting September

Σε έναν πλανήτη που ξοδεύει στο τέλος του χρόνου έως και περισσότερα χρήματα από ό,τι τους υπόλοιπους μήνες του έτους, με άπειρες εταιρείες να ρίχνουν όλο το βάρος στην εορταστική περίοδο, με τη βιομηχανία των videogames να κάνει σε ένα μήνα ακόμη και το 40% του ετήσιου τζίρου, είναι “φήμη” πως η Microsoft έχει μεγάλα πλάνα για τις γιορτές του 2015. Να συνεισφέρουμε κι εμείς κάτι ανάλογο: η 1η Ιανουαρίου είναι του Αγίου Βασιλείου. Αλλά δεν το δένουμε κόμπο πριν εμφανιστεί επίσημο δελτίο Τύπου. Διότι προέχει ο επαγγελματισμός και διασταύρωση της πληροφορίας.

Does this Geoff Keighley Tweet Hint a Date for the 2014 Video Game Awards?

Hint για ημερομηνία προβολής βραβείων. Hint. HINT. Το tweet που περιλαμβάνει το hint περιγράφεται ως “κρυπτικό”. Τι περιλαμβάνει το tweet; Κανονικότατη ημερομηνία. Τι να σημαίνει άραγε;

Ένα είναι σίγουρο. Δεν θα στερέψει ποτέ η στήλη Αφόρητοι.

 

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions