Το Νοέμβριο κυκλοφορεί το Basketball Pro Management 2015

0

Το Basketball Pro Management 2015 είναι προ των πυλών όπως ανακοίνωσαν οι Umix Studios και Cyanide Studio, με την τελευταία να τελεί χρέη publisher σε αυτήν την περίπτωση. Μπορεί να μην υπάρχει ακόμη τελική ημερομηνία αλλά οι εμπλεκόμενοι αισθάνονται σίγουροι ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μέσα στον ερχόμενο Νοέμβριο.

Η νέα έκδοση υπόσχεται πολλές βελτιώσεις όπως βαθύτερη ενασχόληση με τη διαχείριση μιας ομάδας, περισσότερα, 43 στο σύνολο, πρωταθλήματα, διεθνείς διοργανώσεις όπως το τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων, πάνω από 13.000 παίκτες σε περισσότερες από 1.600 ομάδες και πολλά άλλα.

Μάθετε ακόμη περισσότερα στο επίσημο site.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions