Αφόρητοι: Μισό εκατομμύριο σκέψεις, όλες ίδιες

0

Αυτήν την εβδομάδα παρατηρήθηκε, πιο έντονη από άλλοτε, η τάση να προανακοινώνονται ανακοινώσεις και να παρουσιάζονται ως ειδήσεις σε gaming media. Δεν είναι πρωτότυπο αλλά, στα μάτια του Authority, παραμένει διασκεδαστικό. Δείτε το και μόνοι σας.

Οι πρόωροι

Hellblade Still In Prototyping Stages; Gameplay Footage Coming Early 2015

Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε, είναι πολύ νωρίς ακόμη για το οτιδήποτε, αλλά κάτι θα δείξουμε σε μερικούς μήνες. Είπε κάθε developer στην ιστορία της βιομηχανίας. Γιατί όχι η Ninja Theory; Αλλά μην το κάνουμε και θέμα.

Uncharted 4 news coming “very soon”

Τώρα που το ακούσατε κι αυτό, αισθάνεστε καλύτερα;

A Halloween Sale is coming to Steam October 30 – report

Αντιλαμβανόμαστε ότι κάθε κύμα εκπτώσεων στο Steam δημιουργεί άγχος (για το πορτοφόλι του καθενός προφανώς) και συχνά αυτά αντιμετωπίζονται ως ειδικές περιστάσεις άπαξ και ανακοινωθούν. Αλλά να φτάνουμε σε reports, που βασίζονται σε διαρροή newsletter για να “αποκαλύψουμε” τον ερχομό…εκπτώσεων, και μάλιστα σε τελείως προβλέψιμη εποχή για την αμερικανική αγορά, δεν είναι δα και κανένα τεράστιο θέμα.

Ο ανούσιος

Next-Gen Shooter Get Even Will Use Granite SDK to Achieve “Pixel Perfect Graphics” | DualShockers

Άλλη μια εβδομάδα, άλλη μια συγκλονιστική ανακάλυψη. Developer ανακοινώνει πως θα χρησιμοποιήσει συγκεκριμένο middleware για την ανάπτυξη του επόμενου τίτλου, λέει κάτι γενικόλογο τύπου “το επιλέξαμε γιατί είναι το καλύτερο” και ξαφνικά βρισκόμαστε να ασχολούμαστε με το ότι τάχα μου σημαίνει κάτι το ότι χρησιμοποιήθηκε ο όρος “Pixel Perfect Graphics”.

Οι ψαράδες

Το clickbait είναι τέχνη τελικά. Αυτή τη φορά έχουμε ιδιαίτερες αποδείξεις.

Bah! EA patched out that hilarious FIFA 15 bug

Το πιο παράξενο είναι ότι ο τίτλος αυτός προέρχεται από το Eurogamer που δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια. Ποτέ δεν είναι αργά όμως. Σωστά;

PS4 Exclusive Driveclub Finally Launches in North America; Will it Live Up to the Hype?

Το συγκεκριμένο θέλει μια εξήγηση παραπάνω. Δημοσιεύθηκε λίγες ώρες πριν τη λήξη του embargo για τα reviews μόνο και μόνο για “την ιστορία”. Διότι αναλώνεται στο να μη δίνει απάντηση στο ερώτημα και να εξηγεί ότι θα μάθουμε την άποψη του συντάκτη όταν θα λείψει το embargo. Εμείς το ακούμε όλο αυτό σαν “ξέρω, αλλά δεν σου λέωωωωωωωωω!”.

We have 500,000 FREE PC games to give away! | VG247

Εντυπωσιακό δεν ακούγεται; Μην κάνετε και πολλή όρεξη όμως. Μιλάμε για έναν τίτλο, το Crash Time 2. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το Crash Time 5 κυκλοφόρησε το 2012. Οπότε πώς θα γινόταν εντυπωσιακός ο τίτλος; Ε…με το νούμερο.

Το Overkill

Alien Isolation guide: complete walkthrough, everything you need to know

Λένε ότι υπάρχουν και όρια. Προφανώς όποιοι το λένε κάνουν λάθος. Το Alien Isolation έχει 18 αποστολές. Στο λανσάρισμα περίπου λοιπόν δημοσιεύθηκε το πρώτο link που στην ουσία αποτελεί hub με links για το walkthrough κάθε αποστολής και κατά διαστήματα προστίθενται νέα μέρη. Ωστόσο δημοσιεύεται και ξεχωριστά κάθε αποστολή. Μια διασκεδαστική λεπτομέρεια δε είναι πως τα πρώτα 6 links δημοσιεύθηκαν ταυτόχρονα σχεδόν, την ίδια μέρα, και, περιέργως, το γενικό link του walkthrough δεν ήταν καν το πρώτο στη σειρά. Μέσα σε όλα είναι να απορήσει κανείς με την ύπαρξη του walkthrough από τη στιγμή που ο χάρτης του παιχνιδιού δείχνει πάντα, με αρκετή ακρίβεια, την τοποθεσία που σχετίζεται με κάθε objective.

Αλλά κουβέντα να γίνεται που λένε. Αφόρητη κουβέντα.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions