The Black Glove: Νέος τίτλος από ανθρώπους της Irrational Games

0

“Day For Night Games” ονομάζεται η ομάδα που δημιούργησαν πρώην μέλη της Irrational Games και το πρώτο τους project βρίσκει το δρόμο του στο Kickstarter.

Μιλάμε για το The Black Glove, έναν τίτλο που διαδραματίζεται σε ένα σουρεαλιστικό 1920, τοποθετημένο σε ένα θέατρο της εποχής όπου οι 3 ηθοποιοί του ανεβάζουν πολύ “περίεργες” παραστάσεις. Εσείς θα χρειαστεί να αντέξετε όλα όσα συμβαίνουν εκεί, ολοκληρώνοντας κάποιες δοκιμασίες με τη μορφή παιχνιδιών. Ο κόσμος του αναμένεται να είναι δυναμικός με τις κινήσεις και τις επιλογές του παίκτη να επηρεάζουν άμεσα το περιβάλλον αλλά και την ιστορία του τίτλου.

Οι δημιουργοί του The Black Glove έχουν προγραμματίσει την κυκλοφορία για το 2015 σε PC, Mac και Linux. Όσοι θέλουν να χρηματοδοτήσουν την προσπάθεια μπορούν να το κάνουν από τη σελίδα του παιχνιδιού στο Kickstarter.

About Author

Ο άνθρωπος που βλέπετε στο avatar δίπλα, δυστυχώς θα προσπαθήσει κάποτε να γίνει σοβαρός, να προσέχει τι λέει και να βγαίνει από το σπίτι του προσέχοντας τι έχει φορέσει και πως φαίνεται στους άλλους. Μην ανησυχείτε όμως, μέχρι τότε, έχει καιρό.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions