Αφόρητοι: Ασυμπίεστα

0

Η εβδομάδα του Tokyo Game Show 2014 ολοκληρώνεται. Η αλήθεια είναι ότι δεν μας κούρασε πάρα πολύ, με εξαίρεση την πρώτη της ημέρα κατά την οποία δεν έβαζε κανείς γλώσσα μέσα του. Αν και είδαμε πιο πολλά trailers παρά ειδήσεις.

Αυτό τι σημαίνει; Μα φυσικά πως έπρεπε να “γεννηθούν” κάποιες “αποκαλύψεις” παραπάνω. Έτοιμοι;

Is this the first art from Guerrilla Games’ new PS4 exclusive?

Πείτε μας παράξενους αλλά πιστεύουμε ότι υπάρχει λόγος που το concept art έχει το “concept” μπροστά. Αντιλαμβανόμαστε ότι από τη στγμή που υπάρχει απορία για ποιος θα είναι ο επόμενος τίτλος της Guerrilla Games, πόσο μάλλον από τη στιγμή που θα είναι νέο IP και η ολλανδική ομάδα θα ξεφύγει και λίγο από το Killzone, αλλά κάτι τέτοια δείγματα, πραγματικά, λένε πολύ λίγα πράγματα. Όχι μόνο επειδή είναι σχετικό, πέραν του ζητήματος αυθεντικότητας, το στάδιο από το οποίο προέρχεται ένα σχέδιο (του brainstorming, του pre-production κ.ο.κ.) αλλά διότι κανείς δεν εγγυάται πως ότι και αν ετοιμάζεται θα προχωρήσει κανονικά σε κυκλοφορία. Και οι ακυρώσεις και οι επανεκκινήσεις μέσα στο παιχνίδι είναι.

PS4 Exclusive Bloodborne Gets New Artwork and a Glimpse on Tokyo Game Show’s Bloody Pamphlet

Ειδική αναφορά-είδηση στο φυλλάδιο/μπροσούρα του Bloodborne από το Tokyo Game Show 2014. Όπως πάμε θα φωτογραφίζουμε και τα booths από όλες τις γωνίες, θα φτιάχνουμε το σκελετό στο AutoCAD και μετά θα το φτιάχνουμε στο Minecraft. Το οποίο θα παρουσιάζουμε ως είδηση φυσικά. Γράμματα θα έχει, διαβάζεται, άρα είδηση.

Driveclub Would Be Bigger than a Blu-Ray if it Wasn’t Compressed: No Compromises Made; More Info Shared

Τα ακούγαμε για το Killzone, πιο πριν τα ακούγαμε για το Heavenly Sword (θυμάστε;) κ.λπ. Κάθε τόσο ανακαλύπτουμε ότι τα δεδομένα συμπιέζονται για την τελική έκδοση, ότι ο ήχος πιάνει αρκετό χώρο κ.λπ. Πόσες δεκαετίες θα χρειαστούν για να χωνέψουμε αυτό που οι developers θεωρούν δεδομένο;

These GTA 5 PS4 and PS3 comparison GIFs are rather interesting

Ναι, κάθε είδους υλικό που δείχνει τεχνικές διαφορές μεταξύ εκδόσεων έχει το ενδιαφέρον του. Το δεχόμαστε. Αλλά αν ψάχνατε απόδειξη πως και οι news editors λυγίζουν όταν συνειδητοποιούν με τι ασχολούνται, απλά παρατηρήστε τη μηδενική έμπνευσης που χαρακτηρίζει τον πλήρως διεκπεραιωτικό τίτλο της είδησης.

PS4 Exclusive Driveclub’s Quickest Load Time Is 5 Seconds; New Info About Trophies and More

Χμ… Και τι μέγεθος έχει η γραμματοσειρά στο μενού; Σε τι στροφές ανεβάζει την ψύκτρα του PS4; Τι μυρωδιά έχει το πλαστικό του Blu-ray; Όταν το αυτοκίνητο είναι κόκκινο, ποιος είναι ο ακριβής χρωματικός κωδικός της απόχρωσης; Όλα καίρια ερωτήματα. Ειδικά όταν λείπει πληροφορία για το πόσο διαρκεί το μεγαλύτερο load time στο παιχνίδι.

Καλή ξεκούραση, καλό Σαββατοκύριακο και ευτυχισμένα τα νέα trolls. Ή reporters. Ή game journos. Καταλαβαίνετε τέλος πάντων.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions