Δωρεάν DLC και προσθήκες για το Divinity: Original Sin

0

Διαθέσιμο είναι πλέον το The Bear And The Burglar DLC για το Divinity: Original Sin, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν. Το DLC βελτιώνει τους διαλόγους με τους co-op companions ενώ προσθέτει δύο ακόμη, με ξεχωριστή ιστορία για τον καθένα.

Θα γνωρίσετε λοιπόν τη Ranger ονόματι Bairdotr αλλά και τον Rogue ονόματι Wolgraff. Η πρώτη χρησιμοποιεί τόξο και προσπαθεί να σώσει τον δρυΐδη του Homeforest. Ο δεύτερος φροντίζει να κλέβει κάθε κέρμα που ρίχνει κάποιος για ευχή στο πηγάδι Cyseal και στον ελεύθερό του χρόνο θέλει να εκδικηθεί όποιον φρόντισε ώστε να χάσει τη φωνή του όταν ήταν μικρός.

Σημασία βέβαια έχει να θυμάστε και πόσο καλό είναι το Divinity: Original Sin.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions