Αφόρητοι: Η γνώμη σας “μετράει”. Ιδίως στο Destiny.

0

Αν ένα πράγμα είναι σίγουρο, και θα εξακολουθεί να είναι σίγουρο, είναι πως κάθε εβδομάδα η στήλη θα έχει έτοιμα θέματα να την απασχολήσουν. Διότι μπορεί να μην υπάρχουν πάντα ειδήσεις ουσίας, αλλά βρίσκονται πάντα κάποιοι ιδιαίτερα αφόρητοι.

Οι “ειδήσεις” της εβδομάδας που μας διασκέδασαν περισσότερο σηκώνουν το κεφάλι ψηλά και παρελαύνουν ακολούθως.

1) SHOCK: Final Fantasy Type-0 isn’t going to take forever and ever to release

Αν ψάχνετε την πληροφορία που αποτελεί αφορμή για τον τίτλο και το άρθρο, δεν είναι άλλη από τη δήλωση της Square Enix πως θέλουν πάρα πολύ να έχουν έτοιμο το Final Fantasy Type-0 ώστε να κυκλοφορήσει και στη Δύση για PS4 και Xbox One.

2) Can you believe they’re making another version of Dead or Alive 5?

Κάπως έτσι ουσιαστικά αναφέρεται η ανακοίνωση του Dead Or Alive 5: Final Round για PS4 και Xbox One. Και αναρωτιέται κανείς. Θα έγραφε ο ίδιος άνθρωπος κάτι ανάλογο για την ανακοίνωση FIFA, Call Of Duty, Assassin’s Creed, Battlefield, Mario, The Legend Of Zelda, Gran Turismo, Halo κ.α.; Όχι βέβαια. Γιατί; Γιατί η Koei Tecmo δεν είναι EA, Activision, Ubisoft, Nintendo, Sony ή Microsoft. Οπότε κάνουμε τους γενναίους. Να συμπληρώσουμε και δυο λέξεις: Street Fighter.

3) New Info for Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Will be Revealed at Tokyo Game Show

Ένα από τα αγαπημένα. Ανακοινώνεται την 1η Σεπτεμβρίου ότι από την 17η μέχρι και το τέλος του Tokyo Game Show θα μάθουμε κάτι νέο για το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Θυμάται κανείς την ενημέρωση της Βουλής από τον Γεράσιμο Γιακουμάτο για το ότι έρχεται το Πάσχα. Ε, κάτι τέτοιο. Αλλά με περισσότερα πολύγωνα, άλογα και κούτες.

4) PlayStation Japan’s Press Conference Liked by 58,7% of Japanese Audience; 22.1% Didn’t Like it

Κατά τη μετάδοση της παρουσίασης της Sony μέσω της υπηρεσίας Nico Nico, όπως συμβαίνει και σε ανάλογες υπηρεσίες, οι θεατές είχαν το περιθώριο να πάρουν θέση ως προς το αν και το πόσο τους άρεσε ή δεν τους άρεσε η παρουσίαση. Και τα ποσοστά έγιναν είδηση. Όπως στα μεσημεριανά που αναφέρεται με νόημα πόσα Likes μάζεψε μια φωτογραφία διασημότητας στο Instagram. Όλα είναι θέμα κιλών.

5) Pokemon Omega Ruby/Alpha Sapphire Strategy Guide Will Release At Launch

Επαναστατικό.

6) Destiny fans: what the heck is Bungie teasing for tomorrow?

Εντός θα βρείτε την προσωπική θεωρία του συντάκτη, που δηλώνει ότι τη βγάζει από το μυαλό του, τη βασίζει στις επιθυμίες του και δεν μπορεί να στη στηρίξει πουθενά και με κανέναν τρόπο.

7) Call of Duty: Advanced Warfare is “best game of our lives”, says dev

Καλά να είναι οι άνθρωποι στην Sledgehammer, καλώς να έρθει το Call Of Duty: Advanced Warfare, αλλά αν πάρουμε στα σοβαρά την ούτως ή άλλως προωθητική ατάκα, μήπως πάει για σύνταξη ο Schofield μετά το λανσάρισμα;

8) YouTube reacts to Destiny: “looks like a cock and balls”

“Freidnship can come tru many things”!

Μπορεί να μην είναι σοβαρή είδηση, αλλά το συνοδευτικό video δεν είναι απλά σατιρικό αλλά εξηγεί μονομιάς το λόγο ύπαρξης όλων των συγκλονιστικών ειδήσεων που αναφέρθηκαν.

Δείτε το:

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions