Επεκτείνεται στη Δύση η Gumi Inc.

0

Η Gumi Inc., publisher mobile τίτλων όπως το Brave Frontier, αποφάσισε να επεκταθεί και στη Δύση. Μέρος των σχεδίων τους αποτελεί το άνοιγμα νέων γραφείων στο Austin, Texas στο οποίο θα αναπτύσσονται first-party games. Γραφεία θα ανοίξουν και στο Vancouver με τον πρώην General Manager of Microsoft Studios, Aj Redmer, να αναλαμβάνει την ηγεσία και των δύο. Ο Redmer ήταν ιδρυτικό στέλεχος της Xbox 360 team και εργαζόταν σε στρατηγικές υψηλού επιπέδου, hardware design, στην ανάπτυξη των σχέσεων με τους developers και σε άλλους σημαντικού τομείς. Η τελευταία θέση του ήταν αυτή του CEO της WeMade Entertainment USA. Επίσης το studio του Vancouver απαρτίζεται από πρώην βετεράνους της Capcom οι οποίοι έχουν εργαστεί στις σειρές Dead Rising και Devil May Cry.

O Hironao Kunimitsu, CEO της Gumi, δήλωσε: “Κατά τη διάρκεια της εμπειρίας μας με το Brave Frontier και την παγκόσμια επιτυχία του, καταλάβαμε ότι αγορές όπως αυτές των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά και της Ευρώπης, έχουν ξεχωριστές κουλτούρες και στυλ παιχνιδιού. Όπως έχουμε ήδη κάνει με τα studios μας στην Ασία, σκοπός μας είναι η δημιουργία studios σε σημαντικές περιοχές με τα καλύτερα ταλέντα ώστε να παράγουμε πρωτότυπο υλικό σχετικό με τις αγορές της Δύσης”.

Τέλος η εταιρεία ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασία της με τη SEGA για την έκδοση περισσότερων “ιαπωνικών” τίτλων της τελευταίας παγκοσμίως. Πρώτος από αυτούς είναι το Chain Chronicles ένα 3D tower-defense.

 

 

About Author

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions