Δωρεάν το Disney Infinity για το Wii U

2

To Disney Infinity 2.0 αναμένεται, ωστόσο η Disney αποφάσισε να διαθέσει ως δωρεάν download το Disney Infinity για το Wii U. Φυσικά δεν μπορεί να λειτουργήσει στην πράξη χωρίς τη σχετική βάση και τα play sets, οπότε ποια η λογική της κίνησης; Η Avalanche Software αναφέρει ότι με αυτόν τον τρόπο, εκείνοι οι παίκτες που έχουν τα απαραίτητα, έως και ολόκληρη συλλογή από φιγούρες για την έκδοση του Wii, μπορούν να κάνουν τη μετάβαση στο τρέχον σύστημα της Nintendo χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν κάτι παραπάνω για το Disney Infinity.

Μήπως η κίνηση αυτή είναι καλή ιδέα για να γίνει κανόνας αντί για εξαίρεση;

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

2 Comments

  1. Ξεκίνησε η δωρεάν διάθεση στο αμερικανικό. Ύστερα αναφέρθηκε και σε ευρωπαϊκές πηγές, οπότε δεν το έχω κι εγώ σίγουρο γιατί δεν εμφανίζεται τώρα.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions