Αύξηση τιμής στις συνδρομές του WoW

0

Με αφορμή την κυκλοφορία του World Of Warcraft: Warlords Of Draenor στις 13 Νοεμβρίου η Blizzard Entertainment ανακοίνωσε πως οι τιμές των συνδρομών του WoW θα αυξηθούν. Θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις στις διάφορες αγορές, αλλά οι τιμές που αφορούν εμάς είναι οι παρακάτω:

30 ημέρες: από 8,99 λίρες – 9,99 λίρες

90 ημέρες: από 25,17 λίρες – 28,17 λίρες

180 ημέρες: από 46,14 λίρες – 52,14 λίρες

Οι προπληρωμένες κάρτες 60 ημερών θα πωλούνται προς 20,99 λίρες. Όσοι έχουν ήδη κάποιο πρόγραμμα αυτόματης ανανέωσης συνδρομής, θα πληρώνουν τις παλιές τιμές για επιπλέον 2 χρόνια μετά την αύξηση, αρκεί να μην υπάρξει κάποια αλλαγή στο πρόγραμμά τους. Δύο μήνες πριν την αύξηση θα σταλεί ενημερωτικό email στους παίκτες.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions