EA: Βελτιώσεις σε FIFA 15 και FIFA Wolrd

0

Όπως όλοι περιμέναμε η παρουσίαση της EA στη φετινή Gamescom είχε αρκετό FIFA με τα FIFA 15 και FIFA World να ετοιμάζονται για αλλαγές και βελτιώσεις. Το FIFA World θα αλλάξει μηχανή πριν το τέλος του έτους, βελτιώνοντας το ντριμπλάρισμα των παικτών. Όλη σας η πρόοδος μπορεί να μεταφερθεί κανονικά μετά την αλλαγή μαζί με μικρά δωράκια για τους πιστούς του τίτλου.

Το FIFA 15 φέρνει το Goal Line technology από τα πραγματικά γήπεδα, κάνοντας πιο σαφές αν έχει μπει γκολ ή όχι όταν η μπάλα βρίσκεται πολύ κοντά στην εστία. Βελτιώσεις έλαβαν και οι τερματοφύλακες με περισσότερες κινήσεις και δυνατότητα αστραπιαίων αποφάσεων. Επιστρέφει και το Turkish League με τις 18 του ομάδες.

Το demo του FIFA 15 αναμένεται τον επόμενο μήνα σε όλες του τις πλατφόρμες. Δείτε το trailer της παρουσίασης εδώ.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions