Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Killer Instinct: Season 2

0

Η Gamescom έφερε και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Killer Instinct: Season 2, η οποία, όπως ανακοίνωσαν Microsoft Studios και Iron Galaxy Studios, είναι η 15 Οκτωβρίου.

Αρχικά θα περιλαμβάνει τους TJ Combo και Maya, θα έχει βελτιωμένα game modes και νέο interface.

Όσοι αγοράσουν την Ultra Edition προς $40 θα λάβουν και τους 8 συνολικά χαρακτήρες της Season 2 (με έναν να προστίθεται κάθε μήνα), το Killer Instinct 2 Classic αλλά και ορισμένα costume/accessory packs.

Το Combo Breaker Pack θα έχει το μισό κόστος και χάνει το Killer Instinct 2 Classic όπως και τα costume/accessory packs.

Για όλους τους υπολοίπους κάθε επιπλέον χαρακτήρας θα κοστίζει $5. Όσοι αγορά την Ultra Edition μεταξύ 24 Σεπτεμβρίου και 14 Οκτωβρίου θα λάβουν νωρίτερα τον TJ Combo.

About Author

Όταν δεν πίνει καφέ, πίνει καφέ. Γράφει για games από το 2003, συναντά, για κάποιο άγνωστο λόγο, τα πιο περίεργα bugs και όποτε δεν βρίσκει καφέ, λειτουργεί ως αρχισυντάκτης. Ύστερα από κάθε μακροβούτι σε gadgets, games και βιβλία ιστορίας, βγαίνει στην επιφάνεια για να πάρει αέρα και να κάνει διορθώσεις. Τότε είναι και πιο επικίνδυνος. Αρθρογραφία του έχει εμφανιστεί σε GamePro, Computer Games Magazine, RAM, bit, Digipedia κ.α. Μετέφρασε βιβλίο για το Tai Chi. Don't ask.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions