Διαρροή, αποκάλυψη και trailer για το Assassin’s Creed: Rogue

0

Από 40 κύματα πέρασε η ανακοίνωση νέου Assassin’s Creed από τη Ubisoft μιας και πρώτα ήρθε η διαρροή και μετά η (μοιραία) αποκάλυψη. Ο νέος τίτλος της σειράς είναι το Assassin’s Creed: Rogue και βάζει για πρώτη φορά στο τιμόνι της ιστορίας έναν Templar. Διαδραματίζεται κατά τον 18ο αιώνα σε περιοχές της Βορείου Αμερικής με τις αγαπημένες ναυμαχίες να είναι και πάλι παρούσες.

Ο τίτλος κυκλοφορεί στις 11 Νοεμβρίου για Xbox 360 και PS3 και η Ubisoft υπόσχεται πως δεν θα υπάρχει multiplayer μιας και θέλει να επικεντρωθεί στην ιστορία, κλείνοντας έτσι την “αμερικανική” τριλογία για τη σειρά.

Οπότε προετοιμαστείτε σιγά σιγά και για νέο setting από του χρόνου.

About Author

Κάποιοι τον ξέρετε ως Bill Big και κάποιοι ως Ροδόλφο Παπιομύτογλου. Όσοι βέβαια δεν τον γνωρίζετε καν είστε και οι πιο ευτυχισμένοι. Ταλαιπωρεί τακτικά τα ιντερνετικά ερτζιανά από το 2011 προσπαθώντας να συνδυάσει gaming, graphic design, δημιουργία comics, κωμικά videos και άλλα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η πρώτη του κονσόλα έμελλε να είναι και η πιο συλλεκτική καθώς κανένας άλλος στον πλανήτη δεν είχε κλώνο του NES ονόματι Bit 72.

Leave a Reply

κατασκευή ιστοσελίδων Web and Art Solutions